Uw duurzame uitdaging,
onze oplossing

De verduurzaming van wooncomplexen is uw grootste uitdaging. Dus zoekt u naar oplossingen die het energieverbruik en de CO2-uitstoot bij de renovatie van gebouwen te verlagen. In nieuwbouw wordt Nul op de Meter de nieuwe norm. Bekijk een gebouw daarom eens van de zonnige zijde… en ontdek de duurzame kracht van SNNY solar balustrades.

Hoogwaardige kwaliteit,
absolute veiligheid

SNNY solar balustrades voldoen aan alle voorgeschreven eisen uit het bouwbesluit en bijbehorende normen. De in de fabriek volledig geassembleerde balustrades worden prefab aangeleverd, hebben moeiteloos de glasparelzakslingerproef doorstaan en zijn daarmee doorvalveilig. De bekabeling van het zonnepaneel wordt via kabelgoten in de prefab betonelementen zorgvuldig weggewerkt. Daarmee gaan hoogwaardige kwaliteit en absolute veiligheid hand in hand.

Duurzame zonne-energie

SNNY solar balustrades zijn voorzien van hoogwaardige ColorBlast™ glas/glas zonnepanelen. Deze kwaliteitspanelen hebben een hoge lichttransmissie en zorgen daarmee voor een optimale energieopbrengst.* De plaatsing van een omvormer per paneel zorgt voor het beste rendement. De energieopbrengst en CO2-besparing kunnen per complex en kleurkeuze vooraf berekend worden en zijn na plaatsing eenvoudig te monitoren. De duurzaam opgewekte energie kan per individuele woning worden aangewend of voor centrale voorzieningen worden ingezet. Denk hierbij aan verlichting van centrale ruimtes, elektrische deuren en liften.

Safe.
Sustainable.
Good looking.

That’s SNNY.

Kleurrijke, unieke uitstraling

De geïntegreerde ColorBlast™ zonnepanelen bestaan uit zwart geëmailleerd achter- en voorglas waarop een digitale print met keramische inkten wordt aangebracht. Het gedrukte pixelpatroon zorgt optisch voor een egale kleur. De zonnecellen worden dankzij deze techniek mooi weggewerkt. Kleuren zijn op maat te mengen en te matchen met de uitstraling van de gevel. Ook het printen van afbeeldingen en patronen behoort tot de mogelijkheden. De keramische print wordt samen met het glas gehard en blijft meer dan 50 jaar kleurvast. Voor uiterste finesse in de uitstraling van uw gebouw kunnen de balusters, glasregels en handregels ook worden voorzien van een poedercoating in een kleur naar keuze.

*De lichttransmissie verschilt per kleur. Op basis van de gekozen kleur kan het meest energie-efficiënte printpatroon bepaald worden.